Nye Norske Bonus - Beste Casino Bonuser

Unn Deg en Virtuell Ferie!


Opplev katakombene i Paris, den kinesiske mur eller det norske nordlyset. Alt sammen er helt gratis og bare et par museklikk unna.


Pixabay

Er du stresset og trenger en ferie, men har verken tid eller penger? Da kan det være smart å sette av en dag eller to til en virtuell ferie. Noen av de virtuelle reisemålene har en fantastisk kvalitet.

Start ferien i Norge

Pakk kofferten med god mat og drikke, slå av mobiltelefonen og lukk epost-programmet og alle meldingstjenester. Sørg for dempet belysning, gode puter, og din favoritt pysjamas. Endelig kan ferien begynne! Internett er full av spennende reisemål med tema som kunst, historie, kultur og mat. Glem lange flyplass køer og jetlag når du ankommer destinasjonen.

Hvis du ikke tør å reise for langt hjemmefra med en gang kan en liten Norgesferie være et riktig sted å begynne. Start med fantastisk natur i Nord-Norge. Opplev Nordlyset! Northern Light eller Aurora Borealis er kanskje noe av det vakreste og mest spektakulære Norge har å by på.

Før du forlater Norge bør du få med deg maleriene til landets mest kjente kunstner Edvard Munch. Kanskje vil du slappe av med litt Norsk Bingo før du fortsetter ferden ut i verden.

Mumier og katakomber

Skjenk deg en kopp te og hopp rett ned i graven til Ramses den sjette i kongedalen i Egypt! Graven som dateres tilbake til 1141 f.Kr har flotte farger og strukturer. Er du ikke lei av døde reiser du videre til katakombene i Paris, der du kan hilse på noen millioner skumle skjeletter i dødsriket under bakken, før du finner en hemmelig dør, og klatrer opp i nasjonalmuseet Louvre, med sine verdenskjente malerier som Mona Lisa.

Fra den franske hovedstaden er veien kort til Roma i Italia. Delta på pizzaskole! To ekte italieneske mesterbakere viser deg akkurat hvordan det skal gjøres. Etterpå kan rusle rundt i det sixtinske kapell, før du stikker innom den spanske hovedstaden Madrid for noen tapas og en kjapp omvisning med en lokal guide.

Vill vakker natur

Når det nærmer seg middagstider er det på tide med noe action igjen. Du reiser til Alaska der du får være med på en spennende hundesledetur gjennom uberørt skog i Fairbanks, og når du først er i området kan du like gjerne ta deg en tur ned Chena River også.

Så går reisen sørover igjen til solfylte Yosemite nasjonalpark i California, som byr på en fantastisk virtuell tur. I parken møter du noen som inviterer deg til Yellowstone nasjonalpark i Wyoming som har minst like mye å by på.


Pixabay

Kunst og kultur

Mest sannsynlig har det begynt å lakke og li mot kveld før du nærmer deg Kina. På den ti kilometer lange Jinshanling til Simatai-delen av Den kinesiske mur møter du noen amerikanere som tar deg med til en leksjon om naturhistorie på The Smithsonian National Museum of Natural History i Washington. Derfra reiser du direkte til Florida og ser Salvadore Dalis fantastiske verden. Til dessert kan du ta en virtuell omvisning i Guggenheim-museets samtidskunstsamlinger i New York.

Etter en slik ferie har du mye å fortelle om til venner og kolleger.