Nye Norske Bonus - Beste Casino Bonuser

Vil Grafenbatterier fullstendig fjerne Litium-Ion-batteriteknologi i dagens smarttelefoner i løpet av dette tiåret?


Telefoner er en viktig del av våre daglige liv. Telefonprodusenter undersøker mange ressurser for å finne nyere og bedre alternativer som kan gjøre dagens mobiltelefoner mer holdbare og pålitelige. Et av hovedaspektene som avgjør om en telefon er god er faktisk arbeidstiden og hvor lenge den kan fungere på 100 % batteri. For å få telefoner til å vare lenger velger mange telefonprodusenter nyere alternativer, og det er derfor «grafen» har blitt introdusert i markedet.


image = https://pixabay.com/photos/graphene-technology-2d-science-3193185/

Hva er grafen?

Den enkleste måten å forklare grafen på er «kraftforsterket element». Grafen er et meget kraftig materiale med tette bindinger mellom karbonatomene. Ikke bare er grafen en av de tynneste kraftagentene som til nå er kjent. Vekten til grafen er 0,77 mg og sies også å være 300 ganger sterkere enn alle andre sterke materialer som stål.

Bedre ytelse med grafenbatterier

Grafen er et tungt kondensatormateriale som kan lede høy varme. Dette gjør at batteriene kan fungere perfekt uten fare for overoppheting eller eksplosjon, noe som spesielt er viktig for elektriske biler. Brukerne trenger ikke å tenke på at telefonene blir oppvarmet, noe som kan være et pluss for å øke salget av moderne telefoner. I dag bruker mange telefonene sine døgnet rundt, dette inkluderer bruk av tung programvare som Microsoft Teams, netthandling og mye mer. På grunn av dette kan telefonens batteri fort gå tomt, noe som ikke er så praktisk. Tenk deg at du er midt i intensive forhandlinger på jobben, eller du spiller en runde med Bingo.com Bonus, og så begynner plutselig telefonen å svikte. Til tross for god ledningsevne er grafen overraskende lett, noe som kan bidra til å gjøre fremtidens telefoner både slankere og mer elegante. Telefonene trenger ikke mer batteriplass, noe som vil føre til telefoner med lav vekt.

Vil grafen fungere?

Det er ingen tvil om at grafen faktisk kan hjelpe i utviklingen av telefonbatterier og kapasiteter. Mange Android-støttede selskaper ser nå på grafen som en fin erstatning for de nåværende litiumionbatteriene. Med tanke på likhetene med dagens litiumionbatterier, kan mange telefonprodusenter bruke grafen i sine fremtidige telefoner. Det er ikke behov for å utvikle et nytt maskinvaredesign for å fungere skikkelig. Hovedproblemet her er imidlertid at grafen er vanskelig å finne samt veldig dyrt. Det er et kjent faktum at selskaper har en tendens til å gå for det mer kostnadsvennlige alternativet i stedet for et dyrt alternativ ettersom det bare bidrar til å øke telefonens produksjonskostnad.

Fordeler med å bruke grafen som energikilde

Grafen har som sagt mange fordeler sammenlignet med litiumionbatterier. Her er noen av fordelene som grafen tilbyr.

● Grafen har en solid struktur og er derfor mer stabil og pålitelig enn dagens batterier.
● Litiumbatterier har bidratt til mange ulykker, et problem grafen kan løse. Det kan også enkelt bidra til at telefonene fungerer bedre og lenger. ● Graphene overvurderer ikke enhetene, og det er derfor telefoner kan bli svært holdbare.

Vil vi komme til å bruke grafenbatteriteknologi?

Grafen kan lett vise seg som en bedre erstatning for litiumionbatterier, men vi kan ikke neglisjere det faktum at det er dyrt. Telefonprodusenter må finne en spesifikk måte å innlemme grafen i de kommende telefonene på, slik at nyere enheter kan fungere raskere, bedre og med full kapasitet.